Om os

I 2019 blev der gennemført en større omstruktureringen af det daværende Statsforvaltningen (nu Familieretshuset). Samtidig oprettede man fra politisk side Familieretterne, hvormed en stor del af landets børne- og familiesager nu behandles af advokater. Der har derfor aldrig været et større behov for specialister inden for børne- familie- og arveretten, end der er nu. Alligevel er advokater med disse specialer en mangelvare. Det betyder, at mange i dag ser sig nødsagede til at bruge advokater med andre specialer eller advokater med generalistbaggrund til at føre børne- og familiesager. Dette er hele årsagen til, at Milaw Advokater har set dagens lys – fordi alle efter vores mening har ret til den bedst mulige hjælp, når der skal tages stilling til det vigtigste i éns liv – éns børn.

Milaw Advokater er stiftet af advokat Sophie Emilie Lindenstjerne, som siden sin studietid og via stillinger i Familieretshuset og i advokatbranchen har specialiseret sig i at kunne hjælpe dig – uanset om du skal have hjælp til en: 

På samme måde står vi klar til at sikre fremtiden for både dig selv og dine kære. Vi hjælper dig derfor også med at få styr på de juridiske dokumenter som:

Vi har hos os desværre en del erfaring med, at folk er kommet galt afsted hos juridiske udbydere af dokumenter. Oftest ved at dokumenterne har fået et indhold, som adskiller sig fra klienternes ønsker eller i værste fald, hvor der er indsat bestemmelser, som ikke kan lade sig gøre ifølge loven. I værste fald kan det betyde, at dokumenterne må tilsidesættes, når de skulle have været sat i kraft. På dette tidspunkt er det oftest for sent at gøre noget.

Fejlene er noget, man som forbruger kan have meget svært ved at opdage, fordi man ikke har den fornødne viden om juraen. Vi opfordrer derfor til, at man som forbruger er meget opmærksom på, om man gør brug af en jurist eller en advokat, når man skal have lavet væsentlige dokumenter.

Der er stor forskel på jurister og advokater. Dels er ”jurist” ikke en beskyttet titel til forskel fra ”advokat”. En advokatvirksomhed har tilmed pligt til at lade ”advokat” fremgå af virksomhedens navn udadtil. Fremgår advokat dermed ikke af navnet, så er der ikke tale om en advokatvirksomhed.

For at kunne kalde sig advokat skal man desuden have bestået en længere overbygningsuddannelse, som en almindelig jurist ikke har. Advokater har tilmed pligt til løbende at efteruddanne sig.

Advokater skal herudover leve op til en lang række krav, som jurister ikke er underlagt. Advokater skal bl.a. have tegnet ansvars- og garantiforsikring som sikkerhed for dig, hvis noget skulle gå galt. Advokater har tavshedspligt, og vi har som advokater et rådgivningsansvar.

At advokater overholder deres forpligtelser, er desuden noget, som der bliver holdt løbende tilsyn med fra Advokatrådet, som også fungerer som Advokatsamfundets anklagemyndighed.